Događanja

 • Obilježavanje mjeseca borbe protiv ovisnosti 2014. u City Galleriji

  Služba za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti i mentalno zdravlje  Zavoda  za javno zdravstvo Zadar u suradnji s Terapijskom zajednicom Mondo Nuovo, Udrugom apstinenata za pomoć pri resocijalizaciji Porat i HCK Gradskim društvom Zadar provest će javnozdravstvenu akciju u City Gallerii Zadar, u ponedjeljak, dana 15. prosinca 2014. godine, u vremenu od 10,00 do 12,00 sati.

 • Obilježavanje mjeseca borbe protiv ovisnosti 2014.

  Udruga Porat i Služba za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti i mentalno zdravlje ZJZ Zadar danas, prigodnim programom, obilježavaju Mjesec borbe protiv ovisnosti koji se svake godine obilježava od 15. sudenog do 15. prosinca.

 • Info centar za mlade Zadar uspješno obilježio Svjetski dan protiv AIDS-a!

  U ponedjeljak, 1. prosinca 2014. lokalni Info centar za mlade Zadar uspješno je proveo akciju u sklopu obilježavanja Svjetskog dana protiv AIDS-a.

 • Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, 01. prosinca 2014.

  U ponedjeljak, 1. prosinca 2014., u sklopu obilježavanja ovogodišnjeg Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, svi zainteresirani mladi mogu u Info centru za mlade Zadar (Trg Petra Zoranića 1) od 9 do 15 sati potražiti informacije o AIDS-u, doznati kome se obratiti za pomoć ili savjet, te saznati gdje i kako se besplatno i anonimno testirati na HIV.

 • Dobitnici smo Nagrade grada Zadra za 2014. godinu!

  Na dan grada Zadra, 24. studenog 2014. godine, Zavodu za javno zdravstvo Zadar uručena je Nagrada Grada Zadra za zapažene rezultate i zasluge na području zdravstva te za poticanje aktivnosti koje su tome usmjerene.