Događanja

 • Dan mimoza u Zadru 2015. - najava događanja

  U Zadru će se u organizaciji Lige protiv raka Zadar i Zavoda za javno zdravstvo Zadar u subotu 17. siječnja 2015. godine na Narodnom trgu od 10 do 13 sati obilježiti 8. hrvatski dan mimoza. 

  Ovim putem ujedno najavljujemo Europski tjedan borbe protiv raka vrata maternice od 24. do 31. siječnja 2015. godine.

 • Obilježavanje mjeseca borbe protiv ovisnosti 2014. u City Galleriji

  Služba za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti i mentalno zdravlje  Zavoda  za javno zdravstvo Zadar u suradnji s Terapijskom zajednicom Mondo Nuovo, Udrugom apstinenata za pomoć pri resocijalizaciji Porat i HCK Gradskim društvom Zadar provest će javnozdravstvenu akciju u City Gallerii Zadar, u ponedjeljak, dana 15. prosinca 2014. godine, u vremenu od 10,00 do 12,00 sati.

 • Obilježavanje mjeseca borbe protiv ovisnosti 2014.

  Udruga Porat i Služba za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti i mentalno zdravlje ZJZ Zadar danas, prigodnim programom, obilježavaju Mjesec borbe protiv ovisnosti koji se svake godine obilježava od 15. sudenog do 15. prosinca.

 • Info centar za mlade Zadar uspješno obilježio Svjetski dan protiv AIDS-a!

  U ponedjeljak, 1. prosinca 2014. lokalni Info centar za mlade Zadar uspješno je proveo akciju u sklopu obilježavanja Svjetskog dana protiv AIDS-a.

 • Svjetski dan borbe protiv AIDS-a, 01. prosinca 2014.

  U ponedjeljak, 1. prosinca 2014., u sklopu obilježavanja ovogodišnjeg Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, svi zainteresirani mladi mogu u Info centru za mlade Zadar (Trg Petra Zoranića 1) od 9 do 15 sati potražiti informacije o AIDS-u, doznati kome se obratiti za pomoć ili savjet, te saznati gdje i kako se besplatno i anonimno testirati na HIV.